Euro

Απευθείας στη Ρωσία οι Γάλλοι, με μίνι-άγχος στα μπαράζ οι Σουηδοί (video)

Το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ τσέκαρε η Γαλλία που δεν την πάτησε κόντρα στους Λευκορώσους (2-1). Στα μπαράζ οι Σουηδοί που αγχώθηκαν μόνο για ένα ημίχρονο από τους Ολλανδούς.

Την προετοιμασία της για το Μουντιάλ της Ρωσίας μπορεί να ξεκινήσει η Γαλλία. Οι τρικολόρ δεν… την πάτησαν κόντρα στη Λευκορωσία κι επικράτησαν 2-1 στο Παρίσι με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην 1η θέση του 1ου ομίλου.

Η ομάδα του Ντεσάν άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Γκριεζμάν, ενώ έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζιρού (33’). Οι Λευκορώσοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν, μείωσαν με τον Σάροκα πριν το φινάλε του ημιχρόνου (44’), όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη.



Ένας Ρόμπεν δεν ήταν αρκετός για την Ολλανδία που πάλεψε για το θαύμα (ήθελε νίκη με επτά γκολ διαφορά) κόντρα στους Σουηδούς όμως δεν τα κατάφερε (2-0). Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν ήταν όλα τα λεφτά στο πρώτο ημίχρονο, όπου σκόραρε δύο φορές (ένα πέναλτι 16’ κι ένα πανέμορφο σουτ 40’), όμως δεν είχε συμπαραστάτες. Οι Σουηδοί, που είχαν ευκαιρίες με τον Μπεργκ και βασικό τον Γιόχανσον, «πάγωσαν» τον ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο και «κλείδωσαν» παρά την ήττα την δεύτερη θέση.





Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
1.Γαλλία 23
2.Σουηδία 19 (+17)

3.Ολλανδία 19 (+9)
4.Βουλγαρία 13
5.Λουξεμβούργο 6
6.Λευκορωσία 5

Τα αποτελέσματα της τελευταίας (10ης) αγωνιστικής:

Γαλλία-Λευκορωσία 2-1
(27’ Γκριεζμάν, 33’ Ζιρού – 44’ Σάροκα)

Ολλανδία-Σουηδία 2-0
(16’,40’ Ρόμπεν)

Λουξεμβούργο-Βουλγαρία 1-1
(3’ Τιλ – 68’ Τσότσεφ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x