Euro

Ανεβασμένη η Ρωσία πριν τη Βραζιλία

Μια άνετη νίκη στο τελευταίο φιλικό πριν την αναχώρηση για τη Βραιλία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ρωσία, η οποία επιβλήθηκε άνετα 2-0 του Μαρόκο.

Με άνετη νίκη επί του Μαρόκο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμιου πρωταθλήματος της Βραζιλίας η Ρωσία.

Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο βρήκε τον καλό της εαυτό -μετά την ισοπαλία με την Νορβηγία στο προηγούμενο φιλικό- και επιβλήθηκε των Μαροκινών με γκολ των Μπερεζούτσκι και Ζιρκόφ.

Παρά την απουσία του Ρομάν Σιρόκοφ, ο οποίος θα χάσει οριστικά το Μουντιάλ, οι Ρώσοι δεν δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν το σκορ στο 29’ με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ο Ζιρκόφ διπλασάισε τα τέρματα στο 58’ στέλνοντας με ακμαίο ηθικό την ομάδα του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στην Κορέα στις 17 Ιουνίου.

Μοναδική πλήγμα αποτέλεσε ο τραυματισμός του Ντένις Γκλουσάκοφ στην προθέρμανση, όμως όπως δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του ματς, δεν κινδυνεύει να απουσιάσει απ’ την πρεμιέρα.

Ρωσία (Φάμπιο Καπέλο): Ακίνεεφ (46’ Λοντίγκιν), Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς (46’ Γκρανάτ), Γιασένκο, Σενίκοφ (46’ Κομπαρόφ, 76’ Κοζλόφ), Ζιρκόφ, Σαμέντοβ, Φαϊζούλιν (46’ Ντζαγκόεβ), Ντενίσοφ, Σάτοφ, Κοκόριν (57’ Κερζακόφ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x