Euro

«Αναστήθηκε» και έγραψε ιστορία ο Φαλκάο!

Τέλος στην ανομβρία για τον Φαλκάο, ο οποίος σκόραρε μετά από δύο χρόνια με την εθνική Κολομβίας και παράλληλα έγινε πρώτος σκόρερ ως διεθνής.

Την κατάρα που τον κατέτρεχε έσπασε (και) με τη φανέλα της εθνικής ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Μπορεί φέτος να έχει βρει σε συλλογικό επίπεδο το παλιό καλό του εαυτό, με την Μονακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο ο 31χρονος επιθετικός είχε να σκοράρει με την Κολομβία 2 χρόνια και 1 ημέρα (τελευταίο γκολ στις 6 Ιουνίου 2015). Χρονικό διάστημα μεγάλο για φορ της κλάσης του.

Ωστόσο ο «Tigre» βρήκε δίχτυα το βράδυ της Τετάρτης στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία πετυχαίνοντας το 26ο γκολ του με τους «καφετέρος».

Με αυτό το γκολ είναι πλέον πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Κολομβίας με 26 γκολ σε 65 παιχνίδια, ξεπερνώντας τον Αρνόλντο Ιγουαράν, ο οποίος είχε σημειώσει 25 γκολ σε 68 συμμετοχές (1973-1993).

Πάντως αν ο Φαλκάο επιθυμεί να διατηρήσει αυτή την κορυφή θα πρέπει να συνεχίζει να σκοράρει γιατί απειλείται από τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο 25χρονος Κολομβιανός έχει ήδη 19 γκολ, σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν μη τι άλλο διαθέτει το ταλέντο και την ποιότητα να τον φτάσει.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x