Euro

Άλλο Κορέα, άλλο Ιαπωνία (video)

Την Νότιο Κορέα αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική Ελλάδας, όμως η Ιαπωνία έδειξε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ της Βραζιλία.

Πρόβα αποτελεί για την Εθνική Ελλάδας η αποψινή αναμέτρηση με τη Νότιο Κορέα, αφού μοιάζει αρκετά με την Ιαπωνία που θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Ωστόσο, οι Ιάπωνες έδειξαν στο μεσημεριανό φιλικό που έδωσαν με τη Νέα Ζηλανδία πως δεν θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο για τη «γαλανόλευκη» στην προσεχή ποδοσφαιρική γιορτή.

Οι «μπλε σαμουράι» κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ μέσα σε 17 λεπτά και έδειξαν ότι διαθέτουν την επίθεση και την ταχύτητα να προκαλέσουν προβλήματα στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ του Οκαζάκι (στο 5’), του Καγκάβα (στο 8’ με πέναλτι), Χόντα (στο 11’) και Οκαζάκι (στο 17’).

Από την πλευρά τους, οι Νεοζηλανδοί μείωσαν με τον Γουντ, ο οποίος σκόραρε δις στο 40’ και στο 80’.

Η σύνθεση της Ιαπωνίας: Καβασίμα, Μορισίγκε, Γιοσίντα, Ναγκατόμο, Γκ.Σακάι (46' Χ.Σακάι), Αογιάμα (46' Έντο), Οκαζάκι (46' Κιγιοτάκε), Γιαμαγκούτσι (46' Χοσογκάι), Χόντα, Καγκάβα (79' Σαΐτο), Οσάκο (81' Τογιόντα)

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς


Japan vs New Zealand 4-2 All Goals Highlights... από goalsaim

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x