Euro

Αλιού Σισέ: «Δεν μπορούσα να ζητήσω από τους παίκτες μου να μην πάρουν κίτρινη»

Η Σενεγάλη έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε λόγω καρτών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους, Σισέ, δήλωσε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να αποδεχτεί τους κανονισμούς.

Ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, είδε την ομάδα του να αποκλείεται από τη συνέχεια του Μουντιάλ λόγω του κανονισμού των καρτών, δηλαδή του «fair play», αλλά δήλωσε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να το αποδεχτεί.

«Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, ο νόμος του ‘fair play’, είχαμε λιγότερους πόντους όσον αφορά αυτό το κομμάτι και πρέπει να το δεχτούμε. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και πιστεύω πως δεν αξίζαμε να αποκελειστούμε», είπε μετά την ήττα με 1-0 από την Κολομβία.

Έτσι, η Σενεγάλη θα μείνει στην ιστορία των Μουντιάλ, ως η πρώτη ομάδα, που στην ισοβαθμία, αποκλείστηκε λόγω του «fair play».

«Δεν ξέρω αν αυτός ο κανονισμός είναι σκληρός ή όχι, όμως εγώ δεν μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες μου να βγουν στο παιχνίδι για να μην πάρουν κάρτες», πρόσθεσε ο Σισέ φανερά απογοητευμένος.

«Όπως και να έχει είναι οι νόμοι του παιχνιδιού και πρέπει να τους σεβαστούμε, αν και θα προτιμούσαμε να είχαμε αποκλειστεί με άλλο τρόπο», συνέχισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x