Euro

Αγνωμοσύνη και κακία…

Τι είν’αυτό που δημιουργεί την ανάγκη σε κάποιους να θέλουν η γνώμη τους για τον Κώστα Κατσουράνη,να γίνει «κίνημα»,επιβολή και εν τέλει διαπόμπευση;;

Δυό μέρες τώρα προσπαθώ να μπω στο μυαλό αυτού η αυτών που σκέφτηκαν και τελικά δημιούργησαν,την σελίδα στο facebook με θέμα την μη χρησιμοποίηση του πατρινού διεθνή στο ματς απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Μήπως πατριωτικό καθήκον;; Ίσως ν’ανοίξουν τα μάτια στον Φερνάντο Σάντος που δεν ξέρει; ( ενώ αυτοί ξέρουν καλύτερα).

Γράφει ο Σπύρος Μπουλής

Η πάλι σκέφτηκαν ότι αν μαζευτούν πολλοί θα στριμώξουν τον Πορτογάλο και δίκην αρρωστημένης αντίληψης περί δημοκρατίας,θα τον αναγκάσουν να κάνει το δικό τους; Ενδεχομένως θα του δώσουν θάρρος ( που υποτίθεται δεν έχει),έτσι ώστε να πει…κοίτα Κώστα μου ο λαός δεν σε θέλει,συνεπώς τι να κάνω εγώ;

Σε όλους αυτούς που ακολουθούν αυτή την άποψη και κάνουν like,έχω να πω ότι στην καλύτερη περίπτωση έχουν μπερδέψει την έκφραση γνώμης με την «εκδίκηση»,την νταηλίκι επιβολή του δικού τους που εννοείτε είναι και το σωστό,αφού το υποστηρίζουν χιλιάδες άλλοι,με την ηθική στάση απέναντι στον παίχτη αλλά και τον προπονητή.

Δεν θα γράψω κάτι για την αξία και προσφορά του Κατσουράνη,είναι καταχωρημένο στην σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία. Επίσης καθόλου σημασία δεν έχει αν όντως πρέπει η όχι να παίξει στο πρώτο μας νοκ-άουτ σε μουντιάλ. Είναι δείγμα αγνωμοσύνης,κακίας,κόμπλεξ και πολύ ταπεινών κινήτρων το να θέλεις να νοιώσει χάλια κάποιος,να τον κάνεις περίγελο,επειδή πιστεύεις πως αυτός δεν…κάνει να παίζει στην εθνική.

Τέλος θα ήθελα να ξέρουν όσοι είναι «αγωνιστές» του κινήματος κατά Κατσουράνη,ότι εγκαινιάζουν μία νέα μορφή ανθρωποφαγίας που κάποια στιγμή μπορεί και οι ίδιοι να γίνουν θύματα,γιατί πιθανόν μερικοί να μην τους θεωρούν επαρκείς στη δουλειά τους,καλούς γείτονες,οδηγούς,εραστές κλπ…..

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x