Euro

Αδίστακτη Γερμανία! (video)

«Πάρτι» μέσα στη Νορβηγία έστησε με το καλημέρα η Γερμανία. Με ηγέτες τους Μίλερ-Κίμιχ, τα «πάντσερ» επικράτησαν δια περιπάτου με 3-0. Διπλό για Αζερμπαϊτζάν.

Πιο εύκολα δε θα μπορούσε να εξελιχθεί η πρεμιέρα της Γερμανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2016. Τα «πάντσερ» επικράτησαν για πλάκα 3-0 της Νορβηγίας και επιστρέφουν… σπίτι με το τρίποντο, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική τους.

Οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ είχαν απόλυτη υπεροχή εξ’ αρχής, κινδύνευσαν… μαξ σε μία φάση, ενώ έφτιαξαν πολλές φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη.

Μόλις 15’ χρειάστηκε ο Μίλερ για να βάλει τις βάσεις για το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν την μπάλα, η αντίπαλη άμυνα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ο… πεισματάρης επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ από κοντά. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο μέχρι τότε σκόρερ «ντύθηκε» δημιουργός και τη… θέση του πήρε ο Κίμιχ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Τα πάντα είχαν απλοποιηθεί και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μίλερ βρήκε ξανά δίχτυα με ωραία καρφωτή κεφαλιά από σέντρα Κεντίρα. Τυπική διαδικασία τα επόμενα λεπτά, με τους Γερμανούς –όπως είπαμε και νωρίτερα- να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.



Το Αζερμπαϊτζάν έκανε το καθήκον του στο Σαν Μαρίνο. Με τέρμα του Κουρμπάνοφ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι Αζέροι πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους. Μάλιστα, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπρόλι στο 52’, τότε έφυγε η… οποιαδήποτε υποψία άγχος υπήρχε για τους τρεις βαθμούς. Στο τελευταίο ματς του ομίλου, Τσεχία και Βόρειος Ιρλανδία έμειναν στο «άγευστο» 0-0, αφού δεν πήραν πολλά ρίσκα και προτίμησαν τον βαθμό, από το… ροντέο για τη διεκδίκηση του τριπόντου. Άλλωστε, θεωρητικά, οι δυο τους θα παλέψουν για τη θέση πίσω από την Γερμανία.

Τα σημερινά αποτελέσματα (3ος όμιλος)

Σαν Μαρίνο-Αζερμπαϊτζάν 0-1
(45+1’ Γκουρμπάνοφ)

Τσεχία-Βόρειος Ιρλανδία 0-0

Νορβηγία-Γερμανία 0-3
(15’, 60’ Μίλερ, 45’ Κίμιχ)

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου (1ας αγώνας)

Γερμανία 3 (3-0)
Αζερμπαϊτζάν 3 (1-0)
Βόρειος Ιρλανδία 1 (0-0)
Τσεχία 1 (0-0)
Σαν Μαρίνο 0 (0-1)
Νορβηγία 0 (0-3)

Η επόμενη 2η αγωνιστική (8/10)

Αζερμπαϊτζάν-Νορβηγία (19:00)
Γερμανία-Τσεχία (21:45)
Βόρειος Ιρλανδία-Σαν Μαρίνο (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x