Euro

To γκολ της ημέρας: Ο γαλλικός «πύραυλος» που ξέρανε την Αργεντινή (video)

Η απίθανη γκολάρα του Μπεντζαμίν Παβάρ, με την οποία η Γαλλία ισοφάρισε την Αργεντινή κάνοντας το 2-2 κερδίζει χωρίς αμφιβολία το βραβείο για το καλύτερο τέρμα της ημέρας.

Το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή είχε αρχίσει να «στραβώνει» επικίνδυνα για τη Γαλλία.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκριεζμάν στο 13’, οι τρικολόρ είδαν την αλμπισελέστε να φέρνει τούμπα το ματς και με το τέρμα του Μερκάδο στο 49’ να αποκτά εκείνη προβάδισμα πρόκρισης στην οκτάδα. Τα πόδια των παικτών του Ντεσάν είχαν βαρύνει… επικίνδυνα και το φάσμα ενός ακόμη πρόωρου αποκλεισμού βρισκόταν προ των πυλών.

Όλα αυτά ωστόσο μέχρι να φωνάξει «παρών» ο Μπεντζαμίν Παβάρ. Ο 22χρονος μόλις στην 9η του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να αφήσει με... ανοικτό το στόμα εκατομμύρια θεατές και να κάνει τον Φράνκο Αρμάνι να μην ξέρει από πού του ήρθε.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Στουτγκάρδης το 57' της αναμέτρησης, παραμόνευε στη γωνία της περιοχής και με μονοκόμματο δεξί σουτ στην κίνηση, μετά τη σέντρα του Ερνάντες έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της αργεντίνικης εστίας δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη της γαλλικής αντεπίθεσης, με τον Εμπαπέ να παίρνει στη συνέχεια τη σκυτάλη και να σφραγίζει την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x