Euro

Δεν ανησυχεί ο Ντελ Μπόσκε

Αισιόδος, παρά την «γκέλα» κόντρα στην Φινλανδία, εμφανίστηκε ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας ματς κόντρα στην Γαλλία.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του έχει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του.

Ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας είδε τους παίκτες του να μην μπορούν να νικήσουν την αδύναμη Φινλανδία, όμως πιστεύει πως θα επιστρέψουν στις νίκες αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Γαλλία.

«Δεν έχω καμία ανησυχία μετά το ματς με την Φινλανδία. Κόντρα στην Γαλλία θα γίνει ένα πολύ πιο ανοιχτό παιχνίδι που δεν θα έχει καμία σχέση, όπως αυτά με την Φινλανδία και την Γεωργία και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε», είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Η Γαλλία έχει παίκτες, οι οποίοι έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους. Από την στιγμή της κλήρωσης ξέραμε πως θα παλεύαμε σκληρά απέναντι στην Γαλλία για την πρώτη θέση του ομίλου».

Ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» μίλησε και για το γεγονός πως στην αναμέτρηση απέναντι στους «τρικολόρ» θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας ο τραυματίας Ίκερ Κασίγιας: «Πιστεύω πως θα είναι σημαντική η παρουσία του».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x