Euro

Ίσκο: «Δίπλα τους μαθαίνω πολλά»

Κάθε φορά που ο Φρανθίσκο Ίσκο της Μάλαγα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας είναι και μία σημαντική εμπειρία για τον ίδιο, όπως τόνισε και ο παίκτης σε δηλώσεις του.

Οι τελευταίες σπουδαίες εμφανίσεις του Φρανθίσκο Ίσκο με τη φανέλα της Μάλαγα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος κάλεσε τον 20χρονο χαφ στην αποστολή των «φούριας ρόχας» για τα επερχόμενα ματς με Φινλανδία και Γαλλία.

«Είχα κληθεί και στο τελευταίο φιλικό, αλλά αυτή η κλήση για τα επερχόμενα ματς απέναντι στη Φινλανδία και την Γαλλία και την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014», είπε αρχικά ο μέσος της Μάλαγα.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στα πόσα πράγματα μπορεί να μάθει ένας ποδοσφαιριστής που είναι μικρός σε ηλικία αν έχει δίπλα του τόσους σπουδαίους συμπαίκτες:

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στις αποστολές της εθνικής Ισπανίας μαθαίνω πολλά πράγματα, αφού αυτή αποτελείται από σημαντικούς ποδοσφαιριστές».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x