Euro

Χατζιμπέγκιτς: «Η Ελλάδα το πλεονέκτημα»

Eν όψει του κρίσιμου ματς της Εθνικής μας με τη Βοσνία, η Web TV του sport-fm.gr βρέθηκε στην προπόνηση των αντιπάλων μας. Εκεί μίλησε για το παιχνίδι με τον Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, μεγάλη δόξα του βοσνιακού ποδοσφαίρου και παλιό προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας, ο οποίος τώρα εκτελεί χρέη ειδικού συμβούλου της ομοσπονδίας τους.

Eν όψει του κρίσιμου ματς της Εθνικής μας με τη Βοσνία, η Web TV του sport-fm.gr βρέθηκε στην προπόνηση των αντιπάλων μας.

Εκεί μίλησε για το παιχνίδι με τον Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, μεγάλη δόξα του βοσνιακού ποδοσφαίρου και παλιό προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας, ο οποίος τώρα εκτελεί χρέη ειδικού συμβούλου της ομοσπονδίας τους.




Απόψε αναμετρώνται η Ελλάδα με τη Βοσνία, πώς βλέπετε το ματς;

Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο επιθυμούν να προκριθούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Υπάρχουν τρεις σημαντικοί βαθμοί που πρέπει να διεκδικήσουμε. Οι δύο εθνικές έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στον όμιλο. Για μας είναι λίγο πιο εύκολο γιατί παίζουμε εκτός έδρας, όμως έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό ματς σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο.

Πού πιστεύετε ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

Εμείς έχουμε μια ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία καθώς οι περισσότεροι παίκτες μας αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα. Αλλά πιστεύω πως η ελληνική ομάδα έχει το πλεονέκτημα γιατί σε αντίθεση με τη Βοσνία, έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, έχει συμμετάσχει σε Μουντιάλ και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ σε μας. Έτσι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Πάντως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά και πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Υπάρχει κάποιος παίκτης από την Ελλάδα που νομίζετε ότι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο;

Σεβόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε ότι όλοι οι παίκτες έχουν υψηλό κίνητρο όταν αγωνίζονται για την εθνική τους ομάδα. Έχουν πολλή περηφάνια, οπότε δεν ξεχωρίζω κάποιον συγκεκριμένα. Από κει και πέρα εμείς αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να δούμε πώς θα σταματήσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο που θα παίρνει δύναμη από τους οπαδούς του. Θα στηριχτούμε στην ομαδικότητα που έχουμε ως σύνολο, αλλά και στην εμπειρία που έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας όπως ο αρχηγός μας ο Ντζέκο και ο Ιμπίσεβιτς που παίζει στη Γερμανία.

Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x