Euro

«Η Εθνική έχει διάθεση και ικανότητα για επιτυχίες»

Δύσκολη χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο Κώστας Φραντζέσκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρώην διεθνής άσος τόνισε πως η Βοσνία είναι μία χώρα που γεννά ποδοσφαιριστές, ωστόσο τόνισε πως η Εθνική έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη, καθώς έχει τους παίκτες για να το κάνει αυτό.

Δύσκολη χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο Κώστας Φραντζέσκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο πρώην διεθνής άσος τόνισε πως η Βοσνία είναι μία χώρα που γεννά ποδοσφαιριστές, ωστόσο τόνισε πως η Εθνική έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη, καθώς έχει τους παίκτες για να το κάνει αυτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη σημερινή αναμέτρηση:
«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Βοσνία είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλές μονάδες, χρειάζεται προσοχή για να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Δεν είναι θέμα συστήματος. Το 4-4-2 μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε 4-3-3. Τα συστήματα αλλάζουν, οι παίκτες κάνουν το σύστημα, με τους κατάλληλους παίκτες παίζεις όλα τα σύστημα. Η Εθνική έχει διάθεση έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά,τα οποία μπορούν να τα βγάλουν πέρα».

Για το σύστημα που θα παίξει η Εθνική:
«Τα συστήματα δεν κάνουν τη διαφορά. Παραδείγματος χάρη ο Σαμαράς τα πολύ καλά παιχνίδια τα έχει κάνει από τα αριστερά, όμως όπου και να παίξει θα σου αποδώσει. Έχει γαλουχηθεί εκεί, η διαφορά της Ελλάδας είναι από τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αργό και χαμηλού επιπέδου».

Για το πόσους βαθμούς επιθυμεί από αυτές τις δύο αναμετρήσεις:
«Θα ήθελα έξι βαθμούς, έχουμε αυτή τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Οι δυνατότητες είναι μεγάλες, οι ποδοσφαιριστές που έχουν βγει εκτός Ελλάδας, μεταφέρουν εμπειρίες στους νεότερους. Το σημερινό είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν πάρουμε τη νίκη η ψυχολογία θα είναι καλή και για το επόμενο. Αν δεν πάρουμε τη νίκη, τουλάχιστον δεν θα πρέπει να χάσουμε. Η Βοσνία χώρα που γεννά πρωταθλητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x