Euro

Χάνει την Σλοβακία λόγω… σκωληκοειδίτιδας

Χωρίς τον προπονητή της, Αλεξάντρ Στάρκοφς, θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα της Λετονίας στη Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Ο 57χρονος τεχνικός έκανε αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και έτσι θα λείψει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με την Εθνική Ελλάδος.

Χωρίς τον προπονητή της, Αλεξάντρ Στάρκοφς, θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα της Λετονίας στη Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο 57χρονος τεχνικός έκανε αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και έτσι θα λείψει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με την Εθνική Ελλάδος.

«Δυστυχώς, δεν θα συνοδεύσω την ομάδα στο ταξίδι στη Σλοβακία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου τις τελευταίες μέρες. Για την ώρα, τα πηγαίνω περίφημα. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα τα περάσουν με επιτυχία το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα», ήταν τα λόγια του Στάρκοφς.

Αυτός που θα κάτσει στον πάγκο των Λετονών στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι ο Γιούρι Σεβλάκοφς.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x