Euro

Με προορισμό τη… Βραζιλία

Η… μάχη της Εθνικής ποδοσφαίρου για να βρεθεί στο Μουντιάλ 2014 έχει αρχίσει. Από σήμερα οι διεθνείς έχουν να… ανησυχούν μόνο για τους αγώνες για τα προκριματικά καθώς ξέρουν πως με προορισμό τη Βραζιλία για την τελική φάση της διοργάνωσης θα πετάξουν με Aegean! Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ και των διεθνών παρουσίασαν τη νέα χορηγία θέτοντας στόχο το υπερατλαντικό ταξίδι το καλοκαίρι του 2014!

Η… μάχη της Εθνικής ποδοσφαίρου για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αρχίσει. Από σήμερα οι διεθνείς έχουν να… ανησυχούν μόνο για τους αγώνες για τα προκριματικά καθώς ξέρουν πως με προορισμό τη Βραζιλία για την τελική φάση της διοργάνωσης θα πετάξουν με Aegean! Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ και των διεθνών μας παρουσίασαν τη νέα χορηγία της Εθνικής ποδοσφαίρου θέτοντας στόχο το υπερατλαντικό ταξίδι το καλοκαίρι του 2014!

«Είμαι άνθρωπος που δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να μιλήσω για τα αεροπλάνα και τα ταξίδια, αφού δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα! Με την AEGEAN όμως νιώθω άνετα και ασφαλής», τόνισε ο Τάκης Φύσσας και συνέχισε:

«Είναι επιτυχία αυτή η συμφωνία και από δω και στο εξής θα πετάω ήσυχος! Όλη η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σαν εθνική ομάδα ενώνουμε όλη την Ελλάδα και θα κάνουμε το παν για το Μουντιάλ του 2014. Κοινός μας προορισμός η επιτυχία και η Βραζιλία», κατέληξε ο γενικός αρχηγός της ομάδας.

Την είσοδο της αεροπορικής εταιρείας στην Εθνική ομάδα καλωσόρισε και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής… «Πριν από πέντε ημέρες είχα την τιμή να κερδίσω την προτίμηση των Ενώσεων της ΕΠΟ για να αναλάβω την προεδρία της. Σήμερα με διακατέχουν τα ίδια συναισθήματα. Υποδεχόμαστε την AEGEAN σαν συμπαίκτη μας. Οι επενδύσεις της και οι πρωτοποριακής υπηρεσίες, αλλά και η αίσθηση ασφάλειας που δίνει προτιμούνται από το κοινό. Έχουμε κοινό παρονομαστή, που εκπέμπει από κοινού ένα μήνυμα: Με αφετηρία το 2012 η Εθνική και η AEGEAN θέλουν να πετάξουν μαζί στη Βραζιλία το 2014», ανέφερε.

Την Aegean εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχιος Βασιλάκης…

«Ευχαριστούμε τους παίκτες της Εθνικής και την εμπιστοσύνη της ΕΠΟ. Είναι δύσκολες οι συνθήκες και η Εθνική μας έχει δώσει τόση χαρά. Ελπίζω να έρθει ένα αποτέλεσμα που να δείξει πως οι Έλληνες συνεχίζουν να διαπρέπουν. Εμείς αποφασίσαμε να στηρίξουμε την Εθνική για να συμβάλουμε στην εικόνα και την άνεση σας στα ταξίδια για τα παιχνίδια που έχετε να δώσετε. Η δουλειά μας είναι να δίνουμε μικρές χαρές, όπως να μην έχεις πρόβλημα όταν ταξιδεύεις. Θέλουμε να αναγνωριστούμε σαν από τους καλύτερους στόλους στην Ευρώπη. Ελπίζω να μοιραστούμε μαζί επιτυχίες», κατέληξε.

Οι ποδοσφαιριστές –από την πλευρά τους- στάθηκαν και στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία την ερχόμενη Παρασκευή.

«Είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει επιτυχία να υπάρχουν καλές συνεργασίες, είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία και εμείς κοιτάμε τη Βοσνία τώρα. Δεν... καθαρίζουμε με 6 βαθμούς», είπε –αρχικά- ο Σαλπιγγίδης ο οποίος έθεσε στόχο τη νίκη… «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη με τη Βοσνία. Είναι δυνατή ομάδα, όμως εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και νομίζω πως γενικά, ανταποκρίνεται. Μακάρι να έρθουν και την Παρασκευή» κατέληξε.

«Πονάω στο χέρι, όμως είμαι εγωιστής για να μείνω εκτός δράσης. Σημαντικότερο είναι να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση και να κερδίζουμε», τόνισε ο Γιώργος Σαμαράς… «Τα υπόλοιπα τα κοιτούν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας. Εμείς κοιτάμε το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Είμαι λίγο εγωιστής σε τέτοια πράγματα και δε μπορώ να μένω έξω από το ποδόσφαιρο. Το χέρι μου δεν είναι καλά, όμως παίζουμε μπάλα με τα πόδια. Ελπίζω να είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση για να κερδίσουμε τη Βοσνία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x