Euro

«Να πάρω το χρόνο που μου αναλογεί»

Αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει μια θέση στην εντεκάδα της εθνικής Γαλλίας δίπλα στον Καρίμ Μπενζεμά είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο επιθετικός της Άρσεναλ, απαλλαγμένος από το άγχος της παρατεταμένης αφλογιστίας του, μετά το πρώτο του γκολ για την Πρέμιερ Λιγκ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί με τη φανέλα των «τρικολόρ».

Αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει μια θέση στην εντεκάδα της εθνικής Γαλλίας δίπλα στον Καρίμ Μπενζεμά είναι ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, απαλλαγμένος από το άγχος της παρατεταμένης αφλογιστίας του, μετά το πρώτο του γκολ για την Πρέμιερ Λιγκ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί με τη φανέλα των «τρικολόρ».

Επί εποχής Λοράν Μπλαν, ο μοναδικός επιθετικός που χωρούσε στο βασικό σχήμα ήταν ο Μπενζεμά, καθώς ο πρώην προπονητής της εθνικής Γαλλίας ήταν πιστός στο 4-3-3 που χρησιμοποιούσε.

Ωστόσο, ο Ντιντιέ Ντεσάν έδειξε διατεθειμένος να δοκιμάσει ένα σύστημα με δύο επιθετικούς, γεγονός που θα επέτρεπε να συνδυαστούν στην εντεκάδα τόσο ο άσος της Ρεάλ, όσο και ο στράικερ των «κανονιέρηδων».

«Θέλω να παίζω και είμαι εδώ για να πάρω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Ο τωρινός προπονητής προσπάθησε στο πρώτο του παιχνίδι να μας χωρέσει και τους δύο στο αρχικό σχήμα και θέλω να δείξω ότι αυτό μπορεί να δουλέψει», δήλωσε ο Ζιρού.

Όσο για τον προσεχή αγώνα κόντρα στην Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 φάνηκε ανακουφισμένος για την απουσία του Πικέ και του Πουγιόλ, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να αναχαιτίσουν την επιθετική λειτουργία των Ιβήρων:

«Είναι καλό για μας που αυτοί οι δύο παίκτες δε θα βρίσκονται στο γήπεδο. Όμως θα πρέπει να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε τους επιθετικούς τους. Είμαστε το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση και θα πάμε χωρίς πίεση. Αν παρουσιαστούν εφησυχασμένοι ίσως έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι καλό», κατέληξε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x