Euro

Σάλος για το χαμένο τετ α τετ(vid)

Αναταραχή έχει προκληθεί μετά το παιχνίδι Ελβετία-Αλβανία (2-0). Ο 19χρονος –αλβανικής καταγωγής, Γκρανίτ Τσάκα, που φοράει τα χρώματα της Ελβετίας, έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ και πολλά ακούστηκαν για την ευκαιρία του αυτή. Και μετά το παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής της Γκλάντμπαχ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό κάτι στο facebook κάτι το οποίο φούντωσε τις φήμες. «Για εσάς μπορεί να φαίνομαι προδότης, όμως εγώ αισθάνομαι Αλβανός». Δείτε την ευκαιρία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Αναταραχή έχει προκληθεί μετά το παιχνίδι Ελβετία-Αλβανία (2-0).

Ο 19χρονος –αλβανικής καταγωγής, Γκρανίτ Τσάκα, που φοράει τα χρώματα της Ελβετίας, έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ και πολλά ακούστηκαν για την ευκαιρία του αυτή.

Και μετά το παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής της Γκλάντμπαχ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό κάτι στο facebook κάτι το οποίο φούντωσε τις φήμες.

«Ελβετία 2-0 Αλβανία, σεβασμός στους φιλάθλους, ήταν ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα και κατά τη διάρκεια του δεν ήξερα τι να κάνω και πως να αντιδράσω. Για εσάς μπορεί να φαίνομαι προδότης, όμως εγώ αισθάνομαι Αλβανός».

Δείτε την ευκαιρία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x