Euro

Ο νόμος του ισχυρού

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα διότι ακόμα και ο «μικρός» μπορεί να έχει την ευκαιρία να νικήσει τον «μεγάλο». Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται έτσι… Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 στην ευρωπαϊκή ζώνη, επιβλήθηκε ο νόμος του ισχυρού και όλα τα φαβορί μπήκαν με το δεξί. Μοναδική εξαίρεση η Ιταλία που ήρθε 2-2 με την Βουλγαρία στην Σόφια. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της ημέρας.

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα διότι ακόμα και ο «μικρός» μπορεί να έχει την ευκαιρία να νικήσει τον «μεγάλο». Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται έτσι… Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 στην ευρωπαϊκή ζώνη, επιβλήθηκε ο νόμος του ισχυρού και όλα τα φαβορί μπήκαν με το δεξί. Μοναδική εξαίρεση η Ιταλία που ήρθε 2-2 με την Βουλγαρία στην Σόφια.

Η Γερμανία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στα Ν. Φερόε (3-0) ενώ η Αγγλία πέρασε με «πεντάρα» από την έδρα της Μολδαβίας. Οι Ολλανδοί που συνηθίζουν να είναι… τρένο στα προκριματικά, νίκησαν άνετα 2-0 τους Τούρκους ενώ και οι Γάλλοι επικράτησαν 1-0 της Φινλανδίας στο Ελσίνκι.

Χωρίς πρόβλημα πέρασε από την Ουαλία και το Κάρντιφ το Βέλγιο (2-0) ενώ «σβηστά» νίκησαν οι Ρώσοι τους Βορειοϊρλανδούς. Το σκορ της ημέρας έκανε η Βοσνία που διέλυσε 8-1 το Λιχτενστάιν εκτός έδρας, για τον όμιλο της Ελλάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά όμιλο:

1ος όμιλος

2ος όμιλος

3ος όμιλος

4ος όμιλος

5ος όμιλος

6ος όμιλος

7ος όμιλος

8ος όμιλος

9ος όμιλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x