Euro

Νοκ άουτ ο Ζιρού, ξεκινά ο Μπενζεμά

Χωρίς να τον Ολιβιέ Ζιρού θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Γαλλίας κόντρα στη Φινλανδία, στο πρώτο της παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Ο επιθετικός της Άρσεναλ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και τον Ντιντιέ Ντεσάν να ελπίζει πως θα τον έχει στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λευκορωσία.

Χωρίς να τον Ολιβιέ Ζιρού θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Γαλλίας κόντρα στη Φινλανδία, στο πρώτο της παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και τον Ντιντιέ Ντεσάν να ελπίζει πως θα τον έχει στο δεύτερο παιχνίδι με τη Λευκορωσία.

«Θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος με τη Λευκορωσία. Λόγω του μυϊκού του τραυματισμού καλό θα ήταν να μείνει εκτός», δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Φινλανδία και συγκεκριμένα να ξεκινήσει με τους: Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Γιανγκά-Εμπιβά, Σακό, Εβρά, Ντιαμπί, Μαβουμπά, Καμπάιγ, Μενέζ, Μπενζεμά και Ριμπερί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x