Euro

Μέσι: «Όχι πάντα θέαμα»

Οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία για τον Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε μετά τη νίκη () της εθνικής Αργεντινής επί της Κολομβίας στην Μπαρανκίλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία για τον Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε μετά τη νίκη (2-1) της εθνικής Αργεντινής επί της Κολομβίας στην Μπαρανκίλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

«Η αλήθεια είναι ότι πήραμε μια σημαντική νίκη, αφού είχε προηγηθεί η αρνητική μας εμφάνιση με τη Βολιβία. Γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίσουμε σκληρό αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Ελέγξαμε τον ρυθμό και έτσι πρέπει να αγωνιζόμαστε κάθε φορά», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να παίζεις πάντα όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις κάθε ματς. Θέλαμε να αντιδράσουμε και το καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί μετά από αυτή τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς στα προκριματικά».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x