Euro

Ιγκουαΐν: «Αυτό είναι μόνο η αρχή»! (video)

Τα καλύτερα έρχονται για την εθνική Αργεντινής, όπως δήλωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετά τη νίκη () επί της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τρία γκολ και έκανε μία ασίστ στον Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο τέρμα της «Αλμπισελέστε» στο παιχνίδι.

Τα καλύτερα έρχονται για την εθνική Αργεντινής, όπως δήλωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετά τη νίκη (4-1) επί της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τρία γκολ και έκανε μία ασίστ στον Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο τέρμα της «Αλμπισελέστε» στο παιχνίδι.

«Αυτό είναι μονάχα το ξεκίνημα μας. Εμείς φεύγουμε χαρούμενοι και ελπίζω οι φίλαθλοι να έχουν τα ίδια συναισθήματα. Μία νίκη σαν αυτή, στο ξεκίνημα του προκριματικού γύρου, μας προσφέρει αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι και το πήραμε με εμφατικό σκορ», ανέφερε αρχικά ο Ιγκουαΐν και πρόσθεσε:

«Μπορεί να πήραμε τρεις βαθμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό, για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε».

Δείτε τα τρία γκολ του Αργεντινού







Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x