Euro

Λίπι: «Θα προσπαθήσουμε να το ξαναπάρουμε»!

Την επανάληψη του θριάμβου του 2006, δηλαδή, την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έθεσε ως στόχο της εθνικής Ιταλίας ο Μαρτσέλο Λίπι στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αν και θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο! «Θα προσπαθήσουμε πολύ, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε ξανά», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός της «σκουάντρα τζούρα», σε συνέδριο με μαθητές, στην πόλη της Βιτσέντσα.

Την επανάληψη του θριάμβου του 2006, δηλαδή, την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έθεσε ως στόχο της εθνικής Ιταλίας ο Μαρτσέλο Λίπι στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αν και θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο!

«Θα προσπαθήσουμε πολύ, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε ξανά», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός της «σκουάντρα τζούρα», σε συνέδριο με μαθητές, στην πόλη της Βιτσέντσα.

«Η εθνική μας έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. Ελπίζω να πάμε στο Μουντιάλ ετοιμοπόλεμοι, να έχουμε όλους τους παίκτες μας σε καλή κατάσταση, τόσο φυσική όσο και αγωνιστική. Πάντως, όλα θα κριθούν από την ενότητα και την ομαδικότητα που θα παρουσιάσουμε.

Αυτό έμαθα από τότε που ξεκίνησα στο ποδόσφαιρο, στην τρίτη κατηγορία της Ιταλία. Ότι, δηλαδή, οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δεν είναι αρκετοί αν δεν υπάρχει ομαδικότητα σε κάθε ομάδα
», δήλωσε ο Μαρτσέλο Λίπι.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x