Euro

«Σκάνδαλο ο “πόλεμος” στον Ανρί»

Άστοχο και ταυτόχρονα παράλογο χαρακτήρισε ο Πατρίκ Βιεϊρά, τον «πόλεμο» που δέχεται ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος στράικερ κοντρόλαρε με το χέρι την μπάλα στον αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ιρλανδία -στο πλαίσιο των μπαράζ του Μουντιάλ- δίνοντας στη συνέχεια ασίστ στον Γκαλάς για το τέρμα της ισοφάρισης σε 1-1, αποτέλεσμα που έδωσε το «εισιτήριο» για τα τελικά της διοργάνωσης.

Άστοχο και ταυτόχρονα παράλογο χαρακτήρισε ο Πατρίκ Βιεϊρά, τον «πόλεμο» που δέχεται ο Τιερί Ανρί.

Ο Γάλλος στράικερ κοντρόλαρε με το χέρι την μπάλα στον αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ιρλανδία -στο πλαίσιο των μπαράζ του Μουντιάλ- δίνοντας στη συνέχεια ασίστ στον Γκαλάς για το τέρμα της ισοφάρισης σε 1-1, αποτέλεσμα που έδωσε το «εισιτήριο» για τα τελικά της διοργάνωσης στους Γάλλους.

«Το “βάρος” της απόφασης πέφτει στον διαιτητή και όχι στον ποδοσφαιριστή», τόνισε ο μέσος της Ίντερ, υψώνοντας «ασπίδα» προστασίας στον Ανρί. «Η κριτική και ο “πόλεμος” που του ασκείται είναι σκανδαλώδης», σχολίασε ο Βιεϊρά, μιλώντας στην «Εκίπ».

«Ο διαιτητής δεν είδε το χέρι και αυτό είναι όλο. Η δυσαρέσκεια των Ιρλανδών είναι φυσιολογική, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια λανθασμένη διαιτητική υπόδειξη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x