Euro

Τίμοστσουκ: «Η Ελλάδα πέτυχε το μέγιστο με το ελάχιστο»

Απογοητευμένος από τη χαμένη ευκαιρία της Ουκρανίας να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ανατόλι Τίμοστσουκ μετά την ήττα από την Ελλάδα.

Απογοητευμένος από τη χαμένη ευκαιρία της Ουκρανίας να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ανατόλι Τίμοστσουκ μετά την ήττα από την Ελλάδα.

«Είχαμε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα. Η ελληνική ομάδα πήρε το μέγιστο από το ελάχιστο, αξιοποιώντας μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που έκανε. Επανεμφανίστηκε μία παλιά μας ασθένεια: χάσαμε πολλές ευκαιρίες», δήλωσε ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε: «Πολλοί νόμιζαν πως η Ελλάδα δεν είναι τόσο δυνατή. Όμως αυτό δεν την εμπόδισε να τερματίσει δεύτερη σε έναν περίεργο όμιλο και να αγωνιστεί έτσι ώστε να μας αποκλείσει. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερους παίκτες και καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Όμως εκείνοι είναι αυτοί που πέρασαν και αυτό είναι που μετρά».

«Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και στα δύο ματς. Μέχρι ο τέταρτος διαιτητής να δείξει πως οι καθυστερήσεις θα ήταν τέσσερα λεπτά πίστευα πως θα τα καταφέρναμε να γυρίσουμε το ματς και να κερδίσουμε. Μετά συνειδητοποίησα πως ήταν πολύ αργά. Ο αποκλεισμός μάς πληγώνει. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για το EURO 2012 που θα φιλοξενήσουμε. Η ομάδα μας έχει μέλλον».

Για την επόμενη μέρα στην εθνική Ουκρανίας, ο 30χρονος άσος ανέφερε: «Δεν πρόκειται να επιρρίψω ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα για τον αποκλεισμό. Όλη η ομάδα κερδίζει και όλη η ομάδα χάνει. Υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να αποδείξουν πως αξίζουν να υπερασπίζονται τα εθνικά χρώματα. Θα μιλήσουμε όλοι μαζί με τον προπονητή και ελπίζω να βρούμε μία λύση. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να κρίνω αν χρειάζονται αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x