Euro

«Χάνει το χρόνο του στην Ίντερ ο Βιεϊρά»

Ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει για τέταρτη φορά τη χαρά της συμμετοχής σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ο Πατρίκ Βιεϊρά όσο παραμένει στην Ίντερ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος μέσος δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Ζοσέ Μουρίνιο στους «Νερατζούρι», ενώ πλέον δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Ραϊμόν Ντομενέκ στην εθνική ομάδα.

Ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει για τέταρτη φορά τη χαρά της συμμετοχής σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ο Πατρίκ Βιεϊρά όσο παραμένει στην Ίντερ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γάλλος μέσος δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Ζοσέ Μουρίνιο στους «Νερατζούρι», ενώ πλέον δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Ραϊμόν Ντομενέκ στην εθνική ομάδα. «Του συνιστώ τον Ιανουάριο να αλλάξει ομάδα. Όσο παραμένει στην Ίντερ υπό αυτές τις συνθήκες δεν κερδίζει τίποτα», διαπίστωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Η Γαλλία κέρδισε την Ιρλανδία 1-0 στην έδρα της, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα μπαράζ του Μουντιάλ και βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκρισή της στις «32» καλύτερες ομάδες του κόσμου. «Αν θέλει να ταξιδέψει και εκείνος στη Ν. Αφρική το επόμενο καλοκαίρι (2010) πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις», ανέφερε ο Βενγκέρ στο ραδιοφωνικό σταθμό «RTE».

Ο 33χρονος μέσος έπαιξε για αρκετά χρόνια στην Αγγλία (1996-2005) με τη φανέλα της Άρσεναλ. «Πρέπει να βρει μια ομάδα που θα του διασφαλίζει αρκετό χρόνο συμμετοχής», σχολίασε ο Βενγκέρ προσθέτοντας επίσης ότι «για πολλούς λόγους δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x