Euro

Πήρε το προβάδισμα η Ουρουγουάη (video)

Το προβάδισμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής πήρε η Ουρουγουάη, η οποία επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κόστα Ρίκα (στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντιέγκο Λουγκάνο (στο 22ο λεπτό του ματς) με γυριστό σουτ, αυξάνοντας τις ελπίδες της ομάδας του Όσκαρ Ταμπέρεθ να αγωνιστεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2010.

Το προβάδισμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής πήρε η Ουρουγουάη, η οποία επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κόστα Ρίκα (στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων).

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντιέγκο Λουγκάνο (στο 22ο λεπτό του ματς) με γυριστό σουτ, αυξάνοντας τις ελπίδες της ομάδας του Όσκαρ Tαμπάρεθ να αγωνιστεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2010.

Ο Ντιέγκο Φορλάν και η παρέα του θέλουν να συμμετάσχουν ξανά στη γιορτή του ποδοσφαίρου, αφού δεν έδωσαν το «παρών» το 2006 στη Γερμανία. Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου και το κλίμα στο «Σεντενάριο» στο Μοντεβιδέο αναμένεται εορταστικό.

Στον πάγκο έμεινε ο Σεμπάστιαν Αμπρέου.

Οι ενδεκάδες:

Κόστα Ρίκα (Ρενέ Σιμόες): Κέιλορ Νάβας, Λουίς Αντόνιο Μαρίν (63' Ρολάντο Φονσέκα), Ρόι Μίγερ (77' Τζούνιορ Ντίας), Χιλμπέρτο Μαρτίνες (24' Μισέλ Ουμάνα), Κρίστιαν Μπολάνιος, Εστεμπάν Σίριας, Ράνταλ Ασοφέιφα, Βάλτερ Σεντένο, Σέλσο Μπόρχες, Άλβαρο Σαμπόριο, Μπράιαν Ρουίς.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Φερνάντο Μουσλέρα, Μαουρίσιο Βικτορίνο, Ντιέγκο Λουγκάνο, Ντιέγκο Γκοντίν, Άλβαρο Γκονσάλες, Άλβαρο Φερνάντες, Σεμπαστιάν Εγκουρέν, Άλβαρο Περέιρα, Νικολάς Λοντέριο (61' Χόρχε Ροντρίγκες), Λουίς Σουάρες (80' Σεμπαστιάν Φερνάντες), Ντιέγκο Φορλάν.

Δείτε το βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x