Euro

Ρεχάγκελ: «Ανοιχτοί λογαριασμοί»

Αισιόδοξος για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε πως θα πρέπει να πετύχουμε γκολ στον επαναληπτικό και επαίνεσε τους Κατσουράνη και Καραγκούνη για την παρουσία τους στο σημερινό παιχνίδι.

Αισιόδοξος για τον δεύτερο αγώνα μπαράζ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε πως θα πρέπει να πετύχουμε γκολ στον επαναληπτικό και επαίνεσε τους Κατσουράνη και Καραγκούνη για την παρουσία τους στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου:

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλησε να σταθεί στο ακυρωθέν γκολ της Εθνικής μας λέγοντας: «Σημειώσαμε ένα κανονικό γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μία ομάδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ξέρουμε πολύ καλά πως αυτές οι ομάδες έχουν πολύ καλούς συνδυασμούς. Η Ουκρανία είχε δύο πολύ καλούς επιθετικούς (σ.σ. Μιλέφσκι, Σεφτσένκο) και έναν πολύ καλό στο κέντρο, τον Τίμοστσουκ».

Για το παιχνίδι της Εθνικής μας, είπε: «Θέλαμε να κερδίσουμε, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο και δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ. Το είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας αυτό γιατί θα ήταν πιο δύσκολος ο επαναληπτικός για μας αν δεχόμασταν γκολ στην έδρα μας».

Για το επόμενο ματς τόνισε: «Όλα είναι ανοιχτά. Ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης μας έδωσαν ώθηση στο κέντρο, κάναμε αλλαγές να μας δώσουν ώθηση κι αυτές. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο προσανατολισμός μας ήταν επιθετικός αλλά η Ουκρανοί ήταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να δούμε τώρα το επόμενο ματς. Τι απουσίες θα έχουμε κι αν θα είναι όλοι καλά μετά από αυτό το ματς. Μας έλειπαν τρεις παίκτες που θα θέλαμε να έχουμε σήμερα. Πρέπει να σκοράρουμε στην Ουκρανία».

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε κάπως ειρωνικά από Ουκρανούς δημοσιογράφους για το λόγο που έπαιξε η Ελλάδα τόσο αμυντικά (με πέντε αμυντικούς και δύο χαφ), απάντησε: «Κι η Ουκρανία με δυο χαφ έπαιζε (σ.σ. Τίμοστσουκ, Μίχαλικ). Να ξέρετε ότι η τακτική δεν βγαίνει μόνο από το τεχνικό επιτελείο αλλά από όλους μας. Είχαμε παρακολουθήσει την Ουκρανία, είχαμε αναλύσει το παιχνίδι της και είχαμε δει πως είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά και στις αντεπιθέσεις. Δεν γινόταν να την αντιμετωπίσουμε αλλιώς. Μόνο έτσι θα καταφέρναμε να την περιορίσουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x