Euro

Χέρμπερτ: «Το όνειρο συνεχίζεται»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την της Νέας Ζηλανδίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 εξέφρασε ο Ρίκι Χέρμπερτ. Η ομάδα από την Ωκεανία επικράτησε με σκορ 1-0 του Μπαχρέιν στο στάδιο «Γουέστπακ» του Γουέλινγκτον, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόκριση της Νέας Ζηλανδίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 εξέφρασε ο Ρίκι Χέρμπερτ. Η ομάδα από την Ωκεανία επικράτησε με σκορ 1-0 του Μπαχρέιν στο στάδιο «Γουέστπακ» του Γουέλινγκτον, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

«Όλη την εβδομάδα έλεγα ότι ήθελα να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς για να δω τα πρόσωπα των παικτών μου μετά το τέλος του αγώνα και πραγματικά ήταν κάτι απίστευτο αυτό που αντίκρισα, μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη» δήλωσε ο τεχνικός των Νεοζηλανδών στη συνέντευξη Τύπου.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά, ακολουθήσαμε κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε, με αποτέλεσμα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστέψαμε όλοι στην πρόκριση αυτή και τώρα το όνειρο θα συνεχιστεί στη Νότιο Αφρική το καλοκαίρι» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x