Euro

Η πιο μεγάλη ώρα!

Η πρώτη πράξη της δεύτερης ευκαιρίας για την πρόκριση στο Μουντιάλ παίζεται απόψε στο «ΟΑΚΑ». Η Ελλάδα υποδέχεται την Ουκρανία στις 20:00 (Nova ΣΠΟΡ FM 94,6-MEGA) και θα ψάξει το καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ στο Ντόνετσκ. Γνωστοί οι έξι από τους έντεκα βασικούς. «», το σύνθημα τεσσάρων πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 στη «SportDay».

Η πρώτη πράξη της δεύτερης ευκαιρίας για την πρόκριση στο Μουντιάλ παίζεται απόψε στο «ΟΑΚΑ». Η Ελλάδα υποδέχεται την Ουκρανία στις 20:00 (Nova ΣΠΟΡ FM 94,6-MEGA) και θα ψάξει το καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ στο Ντόνετσκ. Γνωστοί οι έξι από τους έντεκα βασικούς.

Την πρώτη ευκαιρία δεν την εκμεταλλεύτηκε η Εθνική μας. Το σύστημα διεξαγωγής όμως και η 2η θέση στον όμιλο δίνει μια ακόμα. Η κλήρωση έφερε απέναντι στους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ την Ουκρανία. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος πέρα από τις απουσίες των Πατσατζόγλου, Αμανατίδη, Σεϊταρίδη, Τοροσίδη, Χαλκιά πονοκεφαλιάζει και από την κακή εικόνα των δυο τελευταίων αναμετρήσεων με Λετονία και Λουξεμβούργο. Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ζήτησε από τους διεθνείς όχι μόνο ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και μια καλύτερη εμφάνιση για τον κόσμο.

Άμυνα με τρεις κεντρικούς

Μόρας και Κυργιάκος θα αποτελέσουν σίγουρα τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Το γνωστοποίησε άλλωστε ο κ.Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν αποκλείεται να επιλέξει και τρίτο κεντρικό αμυντικό με τον Παπασταθόπουλο να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο προκειμένου να αναλάβει και το προσωπικό μαρκάρισμα του Αντρέι Σεφτσένκο. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος και Βύντρα ενώ στη μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης και Καραγκούνης στον άξονα. Αριστερά τους θα έχουν λογικά τον Σαμαρά και δεξιά τον Χαριστέα, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκέκας. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Τζόρβας ενώ θέση στην 11αδα διεκδικεί ο Σαλπιγγίδης αντί του Σαμαρά. Εκτός αποστολής κατόπιν επιλογής έμεινε ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Σεφτσένκο και Μιλέφσκι

Ο Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο δεν αλλάζει το σύστημα της ομάδας του είτε παίζει δύσκολο εκτός έδρας ματς είτε παίζει εύκολο εντός. Πάντα επιλέγει δυο επιθετικούς, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είναι γνωστοί. Μιλέφσκι και Σεφτσένκο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των Ουκρανών σε ένα σύστημα 4-4-2. Ο Πιάτοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Ρουσόλ, Χατσερίντι, Τσιγκρίνσκι, Ράκιτσκι. Οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής λογικά θα είναι οι Τίμοστσουκ, Χούσεφ, Γκάι, Ρόταν.

* Μέχρι χθες το απόγευμα είχαν φύγει περίπου 25.000 εισιτήρια, αλλά στην ΕΠΟ προβλέπουν ότι 40.000 οπαδοί θα δώσουν το «παρών» στο Στάδιο της Καλογρέζας.

* Ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία.

* Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρίσκονται σκάουτερ από δεκατρείς ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για τις εξής: Γιουβέντους, Γουίγκαν, Αμβούργο, Μαρσέιγ, Βαλένθια, Τζένοα, Εσπανιόλ, Αταλάντα, Μπάγερν, Αϊντχόφεν, Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπέρμινγχαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x