Euro

Πίστη για νίκη και... κίτρινος πυρετός στην Ουκρανία

Αποφασισμένοι για τη νίκη στην Αθήνα είναι οι Ουκρανοί, εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων που διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Αποφασισμένοι για τη νίκη στην Αθήνα είναι οι Ουκρανοί, εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων που διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

«Δουλεύουμε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο με τους παίκτες. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και το ευχάριστο είναι πως όλοι είναι υγιείς και αποφασισμένοι. Μελετάμε προσεκτικά την ελληνική ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της Ουκρανίας, Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο, και πρόσθεσε: «Μας απομένει ένα βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας. Κανείς δεν αμφιβάλει πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να φτάσουμε στο στόχο μας και να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στην Αθήνα για να θέσουμε τις βάσεις πρόκρισης. Δεν ξέρω αν η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ρωτήστε με μετά το δεύτερο ματς στο Ντόνετσκ».

Από την πλευρά του, ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Αρτέμ Μιλέφσκι, τόνισε: «Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να προκριθούμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρακολουθήσαμε αγωνιζόμενη την Ελλάδα. Είναι ένα πειθαρχημένο συγκρότημα και θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντί τους στην Αθήνα, αλλά μπορούμε να νικήσουμε».

Στις τάξεις της ουκρανικής ομάδας υπάρχει ανησυχία για το γεγονός πως δέκα παίκτες είναι στο όριο των καρτών. Πρόκειται για τους Πιάτοφ, Σεφτσένκο, Μιλέφσκι, Γιάρμας, Κούτσερ, Χατσερίντι, Ρόταν, Μίχαλικ, Κόμπιν και Σελέζνιοφ. Από ελληνικής πλευράς «κινδυνεύουν» οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Χαριστέας και Τζιόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x