Euro

Πολλά τα προβλήματα για την Εθνική!

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην Εθνική Ελλάδος ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου) για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Ποιοι είναι οι τραυματισμοί των διεθνών που προβληματιζούν τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει τις κλήσεις του για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα. «», δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην Εθνική Ελλάδος ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου) για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκτός του Γιάννη Αμανατίδη που δεν έχει κληθεί από τον Ότο Ρεχάγκελ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού και φαίνεται ότι δεν θα προλάβει τα δύο αυτά κρίσιμα παιχνίδια.

Από την πλευρά του, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης υπέστη τράβηγμα στα όρια θλάσης στον αριστερό τετρακέφαλο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (0-2). Ο διεθνής μπακ-χαφ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του «τριφυλλιού», δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» κόντρα στους Ουκρανούς (σ.σ.: θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και θα φανεί το ακριβές πρόβλημά του). Εντός της ημέρας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει τις κλήσεις του για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Στη σχετική λίστα αναμένεται να βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για αυτό στο Ντόνετσκ. Λογικά θα κληθεί και ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος να παίξει κόντρα στην ομάδα του Ολεξέι Μιχαηλιτσένκο. Την ίδια ώρα, ο Άγγελος Χαριστέας έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο ματς της Νυρεμβέργης λόγω ίωσης, αλλά θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα και υπολογίζεται από τον «Herr Otto».

Για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών αναμένεται να κληθεί ο Κώστας Μήτρογλου. Τον επιθετικό του Ολυμπιακού παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα ο κ. Ρεχάγκελ και σίγουρα θα έχει ενημερωθεί σχετικά από τον Νίκο Νιόπλια (σ.σ.: προπονητή της Εθνική Ελπίδων). Όσον αφορά τον Γρηγόρη Μάκο, προέρχεται από τραυματισμό και αύριο πρόκειται να επιστρέψει σε ρυθμό προπόνησης.

Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι η αποθεραπεία του Γιώργου Καραγκούνη εξελίσσεται καλά και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού για τους αγώνες με την Ουκρανία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συγκεντρωθεί αύριο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ξεκινώντας την προετοιμασία για τα δύο κρίσιμα ματς με την Ουκρανία.

* Τσάρτερ για το Ντόνετσκ αποφάσισε να ναυλώσει ο «Γαλανόλευκος Φάρος».

* Η αποστολή της Ουκρανίας για τους αγώνες με την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

* Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία.

* Δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x