Euro

Παπασταθόπουλος: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδος θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στη «Real sports». «Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Στο χέρι μας είναι να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στις δύο αναμετρήσεις με την Ουκρανία και να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός της Τζένοα. Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αύριο θα ανακοινώσει τις κλήσεις των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδος θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στη «Real sports». «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός της Τζένοα. «Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Στο χέρι μας είναι να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στις δύο αναμετρήσεις με την Ουκρανία και να πάρουμε την πρόκριση», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη κλήρωση», δήλωσε αρχικά ο 20χρονος στόπερ και συμπλήρωσε, λέγοντας: «Η Ουκρανία είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά ισχυροί ήταν όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοί μας, οπότε δεν μπορούμε να πούμε αν η κλήρωση ήταν καλή ή κακή. Θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από εμάς. Στο χέρι μας είναι να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στις δύο αναμετρήσεις με την Ουκρανία και να πάρουμε την πρόκριση. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Στην Αθήνα ο Ρεχάγκελ

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αύριο θα ανακοινώσει τις κλήσεις των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τις προηγούμενες ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός προβληματιζόταν από τους τραυματισμούς του Βασίλη Τοροσίδη, του Γιώργου Καραγκούνη, του Κώστα Χαλκιά και του Γρηγόρη Μάκου, με την κατάσταση του πρώτου να είναι πιο σοβαρή. Είναι πιθανό ο διεθνής μπακ-χαφ να χάσει τον πρώτο αγώνα με την Ουκρανία (στις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο), ενώ υπάρχει αισιοδοξία για τους άλλους τρεις.

Δεν αποκλείεται ο Κώστας Μήτρογλου να κληθεί για πρώτη φορά από τον Γερμανό προπονητή, ύστερα από τον τραυματισμό του Αμανατίδη και την αποχώρηση του Λυμπερόπουλου, Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει την Τρίτη και την ίδια ημέρα αναμένεται να τους γίνει το εμβόλιο κατά της κοινής γρίπης. Όχι κατά της γρίπης των χοίρων, καθότι υπάρχουν αμφιβολίες για πιθανές παρενέργειες που ίσως επηρεάσουν την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

* Τσάρτερ για το Ντόνετσκ αποφάσισε να ναυλώσει ο «Γαλανόλευκος Φάρος».

* Η αποστολή της Ουκρανίας για τους αγώνες με την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

* Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία.

* Δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x