Euro

Θα εμβολιαστούν οι διεθνείς!

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας θα κάνουν το εμβόλιο της γρίπης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για το εμβόλιο της νέας γρίπης Η1Ν1 (για το οποίο πολλοί εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με τις παρενέργειές του), αλλά το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης. Στις κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο είδε προχθές στη Λιέγη.

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας θα κάνουν το εμβόλιο της γρίπης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για το εμβόλιο της νέας γρίπης Η1Ν1 (για το οποίο πολλοί εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με τις παρενέργειές του), αλλά το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης

Επίσης, δεν θα το κάνουν όλοι οι διεθνείς, αλλά μόνο εκείνοι που δεν το έχουν κάνει στους συλλόγους τους. Θεωρείται ότι αυτό το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης θα βοηθήσει τους παίκτες ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να προσβληθεί ο οργανισμός τους από ιό. Η ΕΠΟ και το επιτελείο τής ομάδας βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό της «γαλανόλευκης», Χάρη Χριστόπουλο.

Θα καλέσει και τον Μήτρογλου!

Όσον αφορά τις κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ για τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, πιθανότατα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα (και την Τρίτη θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς) και το όνομα του Κώστα Χαλκιά (που έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες) θα βρίσκεται στη σχετική λίστα.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μάντζιος (που είχε κληθεί την τελευταία φορά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό) δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής ενδέχεται να καλέσει για πρώτη φορά τον Κώστα Μήτρογλου στην Εθνική Ανδρών, αφού τον είδε προχθές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης, στο Βέλγιο.

Ο νεαρός επιθετικός είναι στην αποστολή της Ελπίδων για τον αγώνα με την Πορτογαλία στις 13/11, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011, αλλά εφόσον ο «Χερ Ότο» κρίνει πως τον χρειάζεται, ο Νίκος Νιόπλιας θα τον αποδεσμεύσει.

• Η ουκρανική ομοσπονδία ζήτησε χθες επίσημα 500 εισιτήρια από την ΕΠΟ για το πρώτο ματς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

* Τσάρτερ για το Ντόνετσκ αποφάσισε να ναυλώσει ο «Γαλανόλευκος Φάρος».

* Η αποστολή της Ουκρανίας για τους αγώνες με την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

* Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία.

* Δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x