Euro

Στην προεπιλογή της Ουρουγουάης ο Αμπρέου

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου είναι στην προεπιλογή της εθνικής Ουρουγουάης, ενόψει των δύο αγώνων της «σελέστε» κόντρα στην Κόστα Ρίκα για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ο διεθνής επιθετικός του Άρη βρίσκεται ανάμεσα στους 23 "λεγεωνάριους" που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των δύο φορές πρωταθλητών κόσμου, Οσκαρ Ουάσινγκτον Ταμπάρες, για τις αναμετρήσεις στις 14 και 18 του άλλου μήνα.

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου είναι στην προεπιλογή της εθνικής Ουρουγουάης, ενόψει των δύο αγώνων της «σελέστε» κόντρα στην Κόστα Ρίκα για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ο διεθνής επιθετικός του Άρη βρίσκεται ανάμεσα στους 23 "λεγεωνάριους" που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των δύο φορές πρωταθλητών κόσμου, Οσκαρ Ουάσινγκτον Ταμπάρες, για τις αναμετρήσεις στις 14 και 18 του άλλου μήνα. Η αποστολή θα συμπληρωθεί την επόμενη εβδομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της λατινοαμερικανικής χώρας.

Ο Μάρτιν Κάσερες είναι τιμωρημένος και δε θα αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση, όμως παραμένει αμφίβολος και για τη ρεβάνς, λόγω του κατάγματος που έχε υποστεί στο ρινικό οστούν. Με τέσσερις αγωνιστικές έχει τιμωρηθεί και ο Κριστιάν Ροντρίγκες.


Αναλυτικά, η προεπιλογή της Ουρουγουάης:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Χουάν Καστίγιο (Μποταφόγκο), Φερνάντο Μουσλέρα (Λάτσιο)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μάρτιν Κάσερες (Γιουβέντους), Κάρλος Βαλντές (Ρετζίνα), Μαουρίτσιο Βικτορίνο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ντιέγκο Λουγκάνο (Φενερμπαχτσέ), Ντιέγκο Γκοντίν (Βιγιαρεάλ), Αντρές Σκότι (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Μπρούνο Σίλβα (Άγιαξ), Χουάν Μανουέλ Ντίας (Εστουντιάντες)

ΜΕΣΟΙ: Αλβάρο Περέιρα (Πόρτο), Μαξιμιλιάνο Περέιρα (Μπενφίκα), Αλβάρο Φερνάντες (Σετουμπάλ), Σεμπαστιάν Εγκουρέν (Βιγιαρεάλ), Βάλτερ Γκαργκάνο (Νάπολι), Ντιέγκο Πέρες (Μονακό), Χόρχε Μαρτίνες (Κατάνια)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντιέγκο Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σεμπαστιάν Φερνάντες (Μπάνφιλντ), Ροντρίγκο Λόπες (Βελέζ Σάρσφιλντ), Λουίς Σουάρες (Άγιαξ), Σεμπαστιάν Αμπρέου (Άρης), Έντινσον Καβάνι (Παλέρμο).


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x