Euro

«Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών περιμένει τον Μαραντόνα

Ακριβά θα πληρώσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα το ξέσπασμα του μετά τον νικηφόρο αγώνα της Αργεντινής με την Ουρουγουάη. Ο «πίμπε ντ’ όρο» ξέσπασε μόλις η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ και επιτέθηκε λεκτικά στους δημοσιογράφους που όλο αυτό το διάστημα υποστήριζαν ότι δεν είναι ικανός να είναι ο προπονητής της «μπιανκοσελέστε».

Ακριβά θα πληρώσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα το ξέσπασμα του μετά τον νικηφόρο αγώνα της Αργεντινής με την Ουρουγουάη. Ο «πίμπε ντ’ όρο» ξέσπασε μόλις η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ και επιτέθηκε λεκτικά στους δημοσιογράφους που όλο αυτό το διάστημα υποστήριζαν ότι δεν είναι ικανός να είναι ο προπονητής της «μπιανκοσελέστε». Ο Ντιεγκίτο χρησιμοποίησε βαρύτατες ύβρεις και τώρα τον περιμένει πρόστιμο 15.000 ευρώ περίπου καθώς και αποκλεισμός πέντε αγώνων από τον πάγκο της Αργεντινής.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια οριστική απόφαση, ο Σεπ Μπλάτερ υποστήριξε ότι θα κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου ο Αργεντινός σούπερ σταρ να τιμωρηθεί με την ανώτατη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, με την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών καθώς και με πρόστιμο περίπου 15.000 ευρώ να μοιάζει η πιο πιθανή.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ακριβή λόγια του Μαραντόνα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 1-0 επί της Ουρουγουάης, ήταν τα εξής: «Ζητώ συγνώμη από τις κυρίες, αλλά όσοι μου ασκούν κριτική όλο αυτό το διάστημα και μου συμπεριφέρθηκαν σαν σκουπίδι έχουν καταπιεί την γλώσσα τους. Τον ρουφήξατε και θα συνεχίσετε να τον ρουφάτε». Μάλιστα, όταν ένας… ατυχής δημοσιογράφος προσπάθησε να τον διακόψει ζητώντας του να μιλάει πιο κόσμια, ο «πίμπε ντ’ όρο» συνέχισε απευθυνόμενος προς το μέρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσύ Πέσμαν, εσύ, ακόμα τον έχεις μέσα σου…».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x