Euro

Με αλλαγές τα «πάντσερ»…

Πέντε αλλαγές προανήγγειλε ο Γιόακιμ Λεβ στην ενδεκάδα της εθνικής Γερμανίας, ενόψει του προκριματικού αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Φινλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Η εξασφάλιση της συμμετοχής στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «πάντσερ» να ξεκουράσει μερικούς παίκτες.

Πέντε αλλαγές προανήγγειλε ο Γιόακιμ Λεβ στην ενδεκάδα της εθνικής Γερμανίας, ενόψει του προκριματικού αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Φινλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Η εξασφάλιση της συμμετοχής στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι δίνει την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «πάντσερ» να ξεκουράσει μερικούς παίκτες. Έτσι, κόντρα στους Σκανδιναβούς θα ξεκινήσουν ο Κακάου (Στουτγκάρδη), ο Αντρέας Μπεκ (Χοφενχάιμ) ο Άρνε Φρίντριχ (Χέρτα Βερολίνου), ο Τόμας Χιτσλσπέργκερ (Στουτγκάρδη) και ο Πιότρ Τροχόφσκι (Αμβούργο).

Από εκεί και πέρα, ο Μίκαελ Μπάλακ θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο ή 60’ και θα αντικατασταθεί από τον Κρίστιαν Γκέντνερ της Βόλφσμπουργκ.

Ο Λεβ δήλωσε, επίσης, ότι σκέφτεται να προβεί ακόμη σε μια-δυο αλλαγές, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x