Euro

Χωρίς Όλιτς και με ελάχιστες ελπίδες η Κροατία

Τις υπηρεσίες του Ίβιτσα Όλιτς θα στερηθεί η Κροατία στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο το Καζακστάν. Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας και η απουσία του ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μλάντεν Πέτριτς, Εντουάρντο Ντα Σίλβα και Λούκα Μόντριτς. Βέβαια, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς για να προκριθεί θα χρειαστεί ένα θαύμα, καθώς πέρα από δική της νίκη, θέλει το ίδιο να κάνει η αδύναμη Ανδόρρα με αντίπαλο την Ουκρανία.

Τις υπηρεσίες του Ίβιτσα Όλιτς θα στερηθεί η Κροατία στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο το Καζακστάν. Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας και η απουσία του ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μλάντεν Πέτριτς, Εντουάρντο Ντα Σίλβα και Λούκα Μόντριτς. Βέβαια, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς για να προκριθεί θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα, καθώς πέρα από δική της νίκη, θέλει το ίδιο να κάνει η αδύναμη Ανδόρρα με αντίπαλο την Ουκρανία.

Ο Κροάτης επιθετικός στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δοκίμασε ένα δυνατό σουτ και αμέσως μετά ένιωσε ένα δυνατό «τσίμπημα» στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που θα κάνουν προκειμένου να διεκδικήσουν τις απειροελάχιστες-έστω- πιθανότητες πρόκρισης.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x