Euro

Ξανά τραυματίας ο Κριστιάνο! (video)

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί η Πορτογαλία την Τετάρτη κόντρα στη Μάλτα, όπως αποκάλυψε ο Κάρλος Κεϊρός μετά τη νίκη (3-0) της ομάδας του απέναντι στην Ουγγαρία. Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε στο 27’ του αγώνα με τους Μαγυάρους με πρόβλημα (πάλι) στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και ενδέχεται να μην δώσει το «παρών» στο τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί η Πορτογαλία την Τετάρτη κόντρα στη Μάλτα, όπως αποκάλυψε ο Κάρλος Κεϊρός μετά τη νίκη (3-0) της ομάδας του απέναντι στην Ουγγαρία. Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε με πρόβλημα, στο 27’ του αγώνα με τους Μαγυάρους, στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και ενδέχεται να μην δώσει το «παρών» στο τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

«Πιθανότατα δεν θα παίξει. Μίλησα με το ιατρικό επιτελείο, η κατάστασή του απαιτεί να γίνει μια λεπτομερής ιατρικής εξέταση, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει την Τετάρτη κόντρα στην Μάλτα», ήταν τα λόγια του Κεϊρός για τον Ρονάλντο, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ουγγαρία (ύστερα από τον τραυματισμό του στη δεύτερη αγωνιστική του Champions League με τη Μαρσέιγ).

Η «AS» αναφέρει ότι οι γιατροί της Πορτογαλίας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους ομολόγους τους στη «βασίλισσα». Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ρονάλντο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου εβδομάδες, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι κάτι σίγουρο. Αν και δεν αναμένεται να παίξει με τη Μάλτα, ο 25χρονος παίκτης θα ζητήσει άδεια από τους «μερένχες» να παραμείνει μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στη Λισαβόνα, αφού η ομάδα της πατρίδας του παλεύει για να μπει στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Το πρώτο γκολ που δημιούργησε ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ:



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x