Euro

Ρονάλντο: «Ο Ρούνεϊ αστειεύεται»

Απάντηση στο σχόλιο του Γουέιν Ρούνεϊ που ανέφερε πως, θα ήταν ωραίο να μην προκριθεί η Πορτογαλία, υπήρξε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Πορτογάλος γέλασε με το σχόλιο του πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως: «Ο Ρούνεϊ δεν έχει καλές αναμνήσεις από εμάς, έχει παίξει εναντίον μας αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν κέρδισε».

Απάντηση στο σχόλιο του Γουέιν Ρούνεϊ που ανέφερε πως, θα ήταν ωραίο να μην προκριθεί η Πορτογαλία, είχαμε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Πορτογάλος γέλασε με το σχόλιο του πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε πως: «Ο Ρούνεϊ δεν έχει καλές αναμνήσεις από εμάς, έχει παίξει εναντίον μας αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν κέρδισε».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην συνέχεια ανέφερε ότι: «Δεν νομίζω ότι ο Ρούνεϊ τα είπε αυτά γιατί δεν του αρέσει η εθνική μας. Νομίζω ότι αστειεύεται».Η Πορτογαλία απέκλεισε την Αγγλία δύο φόρες, μία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 και άλλη μια στο Παγκόσμιο κύπελλο του 2006, αλλά για να πάρει το «εισιτήριο» για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, πρέπει σήμερα να κερδίσει οπωσδήποτε την Ουγγαρία, ενώ περιμένει και ήττα της Δανίας από την Σουηδία. Το τελευταίο παιχνίδι της Πορτογαλίας είναι με την Μάλτα.

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x