Euro

Πάλι εκτός εθνικής ο Κασάνο

Ο Μαρτσέλο Λίπι αγνόησε για μία ακόμη φορά τον Αντόνιο Κασάνο στις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ιταλίας απέναντι σε Ιρλανδία και Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο επιθετικός της Σαμπντόρια παρά την πολύ καλή του παρουσία στη Serie A δεν επελέγη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος άφησε εκτός τον περιθωριοποιημένο στην Μπάγερν Λούκα Τόνι. Οι «ατζούρι» χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ

Ο Μαρτσέλο Λίπι αγνόησε για μία ακόμη φορά τον Αντόνιο Κασάνο στις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ιταλίας απέναντι σε Ιρλανδία και Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο επιθετικός της Σαμπντόρια παρά την πολύ καλή του παρουσία στη Serie A δεν επελέγη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος άφησε εκτός τον περιθωριοποιημένο στην Μπάγερν Λούκα Τόνι. Οι «ατζούρι» χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Ντε Σάνκτις (Νάπολι), Μαρκάτι (Κάλιαρι).

Αμυντικοί: Καναβάρο, Κιελίνι, Γκρόσο, Λεγκροτάλιε (Γιουβέντους), Μποκέτι (Τζένοα), Γκαμπερίνι (Φιορεντίνα), Σαντόν (Ίντερ), Τζαμπρότα (Μίλαν).

Μέσοι: Καμορανέζι, Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Ντ’ Αγκοστίνο, Πέπε (Ουντινέζε), Ντε Ρόσι (Ρόμα), Πίρλο, Γκατούζο (Μίλαν), Παλόμπο (Σαμπντόρια).

Επιθετικοί: Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Τζιλαρντίνο (Φιορεντίνα), Ιακουίντα (Γιουβέντους), Κουαλιαρέλα (Νάπολι), Ρόσι (Βιγιαρεάλ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x