Euro

Χωρίς Γκουρκίφ η Γαλλία

Ο Γιοάν Γκουρκίφ τέθηκε εκτός μάχης από τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας απέναντι στα Νησιά Φερόε και την Αυστρία στις 10 και 14 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο μέσος της Μπορντό αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα για το Champions League και ο Ρεϊμόν Ντομενέκ υποχρεώθηκε να μην τον συμπεριλάβει στην 24μελη αποστολή

Ο Γιοάν Γκουρκίφ τέθηκε εκτός μάχης από τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας απέναντι στα Νησιά Φερόε και την Αυστρία στις 10 και 14 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο μέσος της Μπορντό αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα για το Champions League και ο Ρεϊμόν Ντομενέκ υποχρεώθηκε να μην τον συμπεριλάβει στην 24μελη αποστολή. Εκτός επιλογών έμεινε και ο Πατρίκ Βιεϊρά που κρίθηκε ανέτοιμος μετά τους συνεχείς τραυματισμούς του, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο τερματοφύλακας της Ρεν Νικολά Ντουσέ, καθώς κλήθηκαν τέσσερις γκολκίπερ λόγω της τιμωρίας του Ούγκο Γιορίς (χάνει το ματς με τα Νησιά Φερόε).

Η Γαλλία είναι δεύτερο στον έβδομο προκριματικό όμιλο, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Σερβία, και όλα δείχνουν πως θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής μέσω μπαράζ.

Οι εκλεκτοί του Ντομενέκ:

Τερματοφύλακες: Μανταντά (Μαρσέιγ), Γιορίς (Λιόν), Καρασό (Μπορντό), Ντουσέ (Ρεν).

Αμυντικοί: Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκαλάς, Κλισί, Σανιά (Άρσεναλ), Εσκουντέ, Σκιλασί (Σεβίλλη), Φανί (Ρεν).

Μέσοι: Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Ντιαμπί (Άρσεναλ), Τουλαλάν (Λιόν), Μαλουντά (Τσέλσι), Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σισόκο (Τουλούζ).

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ανρί (Μπαρτσελόνα), Ριμπερί (Μπάγερν), Γκινιάκ (Τουλούζ), Ανελκά (Τσέλσι), Γκοβού (Λιόν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x