Euro

Θυμήθηκε Παλέρμο ο Μαραντόνα!

Κάτι λιγότερο από εννέα χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική Αργεντινής, ο Μάρτιν Παλέρμο επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Κάτι λιγότερο από εννέα χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική Αργεντινής, ο Μάρτιν Παλέρμο επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ο 35χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς επίσης ο 36χρονος αμυντικός της Εστουντιάντες Ρολάντο Σκιάβι, αλλά και ο 30χρονος μέσος-επίσης των «φοιτητών»-Ροντρίγκο Μπράνα ήταν οι τρεις τελευταίες προσθήκες που έκανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα εν όψει των αναμετρήσεων με Βραζιλία (εντός έδρας) και Παραγουάη (εκτός έδρας) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Παλέρμο, που είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Μπόκα Τζούνιορς, μετρά μόλις 7 συμμετοχές και 3 γκολ με το εθνόσημο και οι φίλαθλοι θυμούνται περισσότερο τα τρία χαμένα πέναλτι που είχε στο Κόπα Αμέρικα του 1999 απέναντι στην Κολομβία (ήττα με 3-0). Η τελευταία φορά που είχε κληθεί ήταν για την αναμέτρηση με τη Χιλή το Νοέμβριο του 2000, όταν και δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x