Euro

Μαραντόνα: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη υποστήριξη»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής θέλουν να αλλάξουν έδρα και αντί για το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, να μετακομίσουν σε αυτό της Ροζάριο Σεντράλ, ενόψει του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου στις 5 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Βραζιλία.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής θέλουν να αλλάξουν έδρα και αντί για το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, να μετακομίσουν σε αυτό της Ροζάριο Σεντράλ, ενόψει του αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 5 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Βραζιλία.

Ο προπονητής της «αλμπισελέστε» σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio La Red» ανέφερε ότι: «Τις προάλλες στον Ισημερινό (οι φίλαθλοι) φώναζαν όλοι κι εδώ (σ.σ. στο Μπουένος Άϊρες) δεν συμβαίνει τίποτα».

Είναι προφανές ότι με αντίπαλο την «σελεσάο» θέλουν μια καυτή ατμόσφαιρα, και το γήπεδο «Μονουμεντάλ» δεν ενδείκνυται αφού διαθέτει στίβο. Το «Τζιγκάντε ντε Αρογίτο» είναι ένα γήπεδο που μπορεί να δημιουργηθεί η επιθυμητή ατμόσφαιρα. Ο μεγάλος Ντιέγκο εξέφρασε τα παράπονα του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη υποστήριξη (από τους φιλάθλους). Είναι αυτό που πάντα μου έλεγαν οι παίκτες, επομένως γι΄ αυτό πρέπει να πάμε στο Ροζάριο».

Ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα, ανέφερε ότι άνθρωποι της FIFA θα εξετάσουν αν το γήπεδο της Ροζάριο Σεντράλ πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να διεξαχθεί αγώνας προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x