Euro 2024

Το blooper του Euro 2024 από τον Ακαϊντίν με ασύλληπτο αυτογκόλ - Πλάσαρε τον τερματοφύλακά του!

Επτά λεπτά μετά το τέρμα του Σίλβα, η Πορτογαλία έκανε το 2-0 επί της Τουρκίας μετά το ασύλληπτο λάθος του Ακαϊντιν, που στην ουσία... πλάσαρε τον τερματοφύλακά του!

Το blooper του Euro 2024, αλλά ακόμα ίσως και της χρονιάς, ήρθε από τον Σαμέτ Ακαϊντίν!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού πέτυχε ένα ασύλληπτο αυτογκόλ στο παιχνίδι της Τουρκίας με την Πορτογαλία, που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, πόσο μάλλον σε αγώνες τέτοιου επιπέδου!

Στο 28ο λεπτό και ενώ η Πορτογαλία δεν είχε την κατοχή, αλλά ούτε και πίεζε ουσιαστικά, ο Τούρκος στόπερ έκανε το γύρισμα προς τον τερματοφύλακά του από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ωστόσο, ο Μπαγιντίρ είχε κάνει αντίθετη κίνηση, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει συρτά και βασανιστικά την γραμμή της εστίας για το 0-2 της Πορτογαλίας!

Πάντως, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ευθύνη φέρουν και οι δύο Τούρκοι, με τον Ακαϊντίν να κάνει το γύρισμα εντός εστίας και όχι στα πλάγια ως είθισται από τους αμυντικούς και τον Μπαγιντίρ να μην προσέχει καθόλου την κίνηση του συμπαίκτη του.

Αυτό ήταν και το έκτο αυτογκόλ στο φετινό Euro 2024, όσα είχαμε στο προηγούμενο πανευρωπαϊκό του 2021 στη φάση των ομίλων! Αριθμός που ενδέχεται να ξεπεραστεί στα γήπεδα της Γερμανίας, μιας και απομένει ακόμα μία αγωνιστική στους ομίλους.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x