Euro 2024

Τερ Στέγκεν: «Είναι πολύ απογοητευτικό να είσαι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας»

Τις σκέψεις του για το γεγονός πως θα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Γερμανίας στο Euro 2024 πίσω από τον Μάνουελ Νόιερ εξωτερίκευσε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν

Τα συναισθήματά του μοιράστηκε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν για το γεγονός πως θα είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Γερμανίας στο Euro 2024 πίσω από τον Μάνουελ Νόιερ.

Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως έχει εξαιρετική σχέση με τον Νόιερ, τονίζοντας ωστόσο ότι το να είσαι η δεύτερη επιλογή κάτω από τα δοκάρια είναι απογοητευτικό.

«Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, το να είσαι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας είναι πολύ απογοητευτικό. Σο τέλος της ημέρας έχεις ευθύνη απέναντι στην ομάδα να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είπα στον ομοσπονδιακό προπονητή ότι άλλο είναι το αθλητικό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι, θέλω όλοι να μπορούν να με εμπιστεύονται. Δεν έχει καμία σχέση με τον Νόιερ. Δεν έχει επίσης καμία σύνδεση μαζί του σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε μια καλή σχέση. Δεν υπήρξε ποτέ προπονητής που να επιτρέπει σε δύο τερματοφύλακες να παίζουν. Η απόφαση είναι πάντα δύσκολη», παραδέχθηκε ο 32χρονος.

Παράλληλα, ο Νόιερ από την πλευρά του πρόσθεσε: «Ο Μάρκ γνωρίζει την κατάσταση. Πρέπει να πούμε ότι είναι λυπηρό γιατί είναι πραγματικά ένας τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης που έχει δείξει καλές επιδόσεις. Αλλά αυτό είναι επίσης μέρος της δουλειάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x