Euro 2024

Οι ενδεκάδες στο Σλοβενία-Σερβία - Ξεκινούν τέσσερις «Έλληνες»

Δείτε πως παρατάσσονται Σλοβενία και Σερβία στο μεταξύ τους, ιδιαίτερα σημαντικό, παιχνίδι για τον 3o όμιλο του Euro 2024, με τη συμμετοχή και των Τσέριν, Σπόραρ, Ζίβκοβιτς και Μλαντένοβιτς.

Τα… ρέστα τους αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του Euro 2024 παίζουν σήμερα Σλοβενία και Σερβία, που αναμετρώνται στο Μόναχο για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Με τους Ματίας Κεκ και Ντράγκαν Στοΐκοβιτς να καταλήγουν στις επιλογές τους για την αρχική 11άδα των δύο ομάδων, όπου σημειωτέον από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων θα ξεκινήσουν οι άσοι του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ.

Ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς του «τριφυλλιού», αλλά κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ επίσης βρίσκονται στο βασικό σχήμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ, Σπόραρ, Σέσκο.

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Ίλιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς, Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x