Euro 2024

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Σκωτία-Ουγγαρία: Χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε με φορείο ο Βάργκα!

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Σκωτία-Ουγγαρία, όταν ο Βάργκα μετά από σύγκρουση έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, αποχωρώντας εντέλει με καλυμμένο φορείο από το γήπεδο!

Σοκαριστικές και τρομακτικές σκηνές, που ξύπνησαν μνήμες από το Euro 2021 και τον Κρίστιαν Έρικσεν, εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σκωτία και την Ουγγαρία στην «MHPArena» της Στουτγκάρδης.

Στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού και σε μία εκτέλεση φάουλ των Ούγγρων, ο Μπαρνάμπας Βάργκα είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Σκωτίας, Γκαν, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στον αγωνιστικό χώρο!

Άπαντες συνειδητοποίησαν άμεσα τη σοβαρότητα της κατάστασης, με τους γιατρούς των Μαγυάρων, αλλά και εκείνων της Σκωτίας να μπαίνουν στο γήπεδο, ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον 29χρονο φορ.

Μάλιστα, οι συμπαίκτες του κάλυψαν άμεσα με ένα πανί τον άτυχο ποδοσφαιριστή, ενώ δεχόταν την περιποίηση των ιατρών. Με τους πάντες να έχουν «παγώσει» και τα δευτερόλεπτα να περνούν αργά και βασανιστικά, ήρθαν τα καλά νέα, με τον Βάργκα να αποχωρεί μεν με καλυμμένο φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τις αισθήσεις του!

Με ενημέρωση της ουγγρικής Ομοσπονδίας, ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.







Σκωτία-Ουγγαρία: Έπεσε αναίσθητος ο Βάργκας μετά από σύγκρουση, έφυγε με φορείο

Σκωτία-Ουγγαρία: Έπεσε αναίσθητος ο Βάργκας μετά από σύγκρουση, έφυγε με φορείο

Σκωτία-Ουγγαρία: Έπεσε αναίσθητος ο Βάργκας μετά από σύγκρουση, έφυγε με φορείο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x