Euro 2024

Οι ενδεκάδες στο Σκωτία-Ελβετία: Εκτός αποστολής και πάλι ο Τσούμπερ

Οι αρχικές συνθέσεις στο Σκωτία-Ελβετία. Εκ νέου εκτός αποστολής για τους τυπικά φιλοξενούμενους ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον άσο της ΑΕΚ να φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στη γάμπα.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν οι Σκωτία και Ελβετία στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Euro 2024 (19/6, 22:00).

Στους τρεις βαθμούς η Ελβετία, χωρίς πόντο η Σκωτία, ενώ νωρίτερα η Γερμανία έκανε το 2/2 επικρατώντας 2-0 της Ουγγαρίας.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής για την Ελβετία και σε αυτό το ματς, όπως σ' εκείνο της πρεμιέρας με την Ουγγαρία, θα μείνει ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να μην έχει ξεπεράσει όπως φαίνεται τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στη γάμπα στο φιλικό με την Αυστρία.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν – Ράλστον, Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ, Ρόμπερτσον – ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκίν – Άνταμς.

Στον πάγκο για τη Σκωτία: Κέλι, Κλαρκ, Σανκλαντ, Κρίστι, Κούπερ, Άρμστονγκ, Μόργκαν, Κόνγουεϊ, Τζακ, ΜακΚρόρι, ΜακΛίν, Τέιλορ, Φόρεστ, ΜακΚένα.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ – Σαρ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Βίντμερ, Τζάκα, Φρόιλερ, Σακίρι – Έμπισερ, Βάργκας, Εντόι.

Στον πάγκο για την Ελβετία: Εμβογκό, Κόμπελ, Στεργίου, Ελβέντι, Εμπολό, Οκαφόρ, Στέφεν, Ζέσιγκερ, Σιέρο, Ντουά, Γιασάρι, Αμντουνί, Ρίντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x