Euro 2024

Σάουθγκεϊτ: «Φανταστικός ο Μπέλιγχαμ, ο Κέιν κρατάει σταθερά το τιμόνι του καραβιού»

Με τα καλύτερα λόγια για τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Χάρι Κέιν μίλησε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την πρόκριση της Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro 2024.

Με τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Χάρι Κέιν να σκοράρουν τα δύο τέρματα, η Αγγλία υπέταξε με 2-1 στην παράταση τη Σλοβακία και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στις δηλώσεις του αποθέωσε τους δύο σκόρερ, ενώ πρόσθεσε πως τέτοια ματς αποτελούν σημείο αναφοράς για τους περισσότερους παίκτες των «τριών λιονταριών».

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και το πνεύμα που έδειξαν. Όλοι μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε αυτό το στόχο και αυτό έκανε τη διαφορά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι φανταστικός ο Μπέλιγχαμ. Σκεφτόμασταν να τον βγάλουμε αλλά ξέρεις πως είναι ικανός σε τέτοιες στιγμές. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα με τη μπάλα.

Δεν μπορούσαμε να βρούμε τις σωστές λύσεις στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο τα πήγαμε καλύτερα. Συνέχισαν πάντως να προσπαθούν παρά την πίεση που είχαν.

Ο Κέιν είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ και οδηγεί καλά την ομάδα. Ήταν έξοχος ως αρχηγός και κρατάει σταθερά το τιμόνι του καραβιού. Τέτοιες βραδιές θα αποτελούν σημείο αναφοράς για τα περισσότερα παιδιά καθώς αυτές μένουν στα τουρνουά
», ήταν τα λόγια του Σάουθγκεϊτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x