Euro 2024

Πέταγε… φωτιές μπροστά και χωρίς Κριστιάνο η Πορτογαλία - Τεσσάρα για την Ελβετία του Τσούμπερ

Απόντος του Κριστιάνο, η Πορτογαλία επικράτησε 4-2 της Φινλανδίας σε φιλικό, ενώ η Ελβετία ισοπέδωσε (4-0) την Εσθονία.

Έφεραν… ντόρτια Πορτογαλία και Ελβετία.

Οι Ίβηρες, απόντος του Κριστιάνο, ο οποίος ξεκουράζεται ενόψει του Euro 2024, επικράτησαν 4-2 της Φινλανδίας σε φιλική αναμέτρηση. Ο Ντίας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ο Ζότα λίγο πριν την ανάπαυλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απ’ την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος η μάχη ήταν Φερνάντες VS Πούκι. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πανέμορφο πλασέ έκανε το 3-0 στο 55’. Ακολούθως σημείωσε δύο τέρματα ο 34χρονος επιθετικός μέσα σε λίγα λεπτά. Μείωσε στο 73’, ενώ «χτύπησε» και στο 77’. Στο 84’ ο Μπρούνος Φερνάντες «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Μαρτίνεθ.

Η Ελβετία νίκησε πολύ άνετα την Εσθονία σε φιλικό αγώνα, με τον Τσούμπερ να δείχνει τον δρόμο. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν βασικός και άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με φοβερό σουτ από τα όρια της περιοχής. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα με την εθνική του έπειτα από τρία χρόνια.

Πιο επιβλητική ήταν στο β’ μέρος την ομάδα του Μουράτ Γιακίν, η οποία έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Αμντουνί έκανε το 2-0 στο 47’ και οι Ελβεντί (63’) και Σακίρι (70’ πέναλτι) βρήκαν επίσης δίχτυα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x