Euro 2024

Μπασινάς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα 20 χρόνια μετά το Euro, ο Ρεχάγκελ μας βλέπει ακόμα σαν παιδιά του»

O Άγγελος Μπασινάς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση των Legends του 2004 στο Έσεν της Γερμανίας με star της UEFA!

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μια από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, η οποία ένωσε όλους του Έλληνες δημιουργώντας ένα αξεπέραστο αίσθημα υπερηφάνιας.

Η κατάκτηση του Euro 2004 αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο, το οποίο οι Legends 2004, πάντα μαζί μια ομάδα, γιορτάζουν φέτος με σειρά δράσεων οι οποίες θα κορυφωθούν με την κεντρική εορταστική εκδήλωση: έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα αντιμετωπίσουν του UEFA All Stars μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ. Μια επιλογή που δεν τιμά μόνο την κληρονομιά του αρχιτέκτονα τη επιτυχίας και της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα, αλλά μας φέρνει κοντά στον Ελληνισμό της διασποράς και την πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόνο ημέρες πριν τον τελικό του Euro 2024.

Mε αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή, ένας εκ των πρωταγωνιστών του άθλου του 2004, Άγγελος Μπασινάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM, «Δυο λέρες μόνο» με τον Νικόλα Ακτύπη και τον Γιώργο Μαραθιανό.

Ενδεικτικά ο Άγγελος Μπασινάς ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον Ότο. Είμαστε ακόμη τα παιδιά του. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει 20 χρόνια. Αυτή η ομάδα είναι ενωμένη ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Προσπαθούμε μέσω των φιλικών να βοηθήσουμε, φιλανθρωπικά και αφιλοκερδώς στα σημερινά δεδομένα της κοινωνίας. Δεν γίνεται τυχαία το φιλικό στο Έσεν της Γερμανίας, είναι η γενέτειρα του Ότο.

Μας έχουν βοηθήσει πολλοί, αλλά και η UEFA να κάνουμε αυτή τη γιορτή. Αυτό που έγινε το 2004 δεν ήταν τυχαίο και το καταλαβαίνουμε 20 χρόνια μετά. Ακόμη και τώρα δεν συγκρίνεται αυτό το συναίσθημα. Τρομερή μεταδοτικότητα.».


Να σημειώσουμε ότι όσοι θέλουν να παρευρεθούν στον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό αγώνα, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στην τιμή των 20 και 40 ευρώ, μέσω του ticketmaster.de και www.legends2004.com.

Aκούστε όσα ανέφερε ο Άγγελος Μπασινάς στον bwinΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x